On-Chain Bitcoin Scaling En Masse vereist grotere blokken, zegt Abra CEO

Bitcoin kan als een geadopteerde waardeketen worden geschaald met tweedelaagse oplossingen, maar niet aan de ketting met de huidige technologie, zegt Abra’s CEO.

Bill Barhydt, CEO en oprichter van de Abra digitale financiële portemonnee en uitwisselingsapp, zegt dat hij de blokketen van Bitcoin (BTC) ziet worstelen als het gaat om on-chain massale adoptie van het activum als een winkel van waarde, gezien de huidige technologie van het activum.

„Bitcoin kan vandaag de dag zeker ‚off-chain‘ schalen via derde partijen zoals beurzen en portemonnees zoals Abra of andere zogenaamde tweedelaagse technologieën zoals Lightning“, vertelde Barhydt op 15 juli aan Cointelegraph.

Hij voegde toe:

„Als het op die manier wordt gehouden, is de schaalbaarheid van Bitcoin waarschijnlijk onbegrensd. Maar Bitcoin heeft nog niet de schaalbaarheid die het nodig heeft om door miljarden mensen te worden vastgehouden als waardeketen.

Grotere blokgrootte voor on-chain schaalbaarheid

Uit vorige rapportering bleek Barhydt’s visie op Bitcoin Profit als een waardeketen, vergelijkbaar met goud, die een steeds ongecoördineerder prijspad aflegt in vergelijking met de mainstreammarkten. Maar om massaal te worden geadopteerd als een wereldwijde waardeketen, moet men uiteraard in staat zijn om veel verkeer af te handelen.

In de loop der jaren hebben een aantal deelnemers uit de industrie grotere blokgroottes voorgesteld om problemen met de transactiesnelheid te bestrijden. Bitcoin Cash (BCH) is met name in 2017 afgetreden van BTC en bespreekt grotere blokgroottes als antwoord, terwijl andere kampen naar tweedelaagse oplossingen keken, zoals het Lightning Network, als oplossing.

Barhydt’s opmerkingen tonen zijn vertrouwen in tweedelaagse oplossingen, hoewel hij wel grotere blokken voor Bitcoin on-chain scaling noemde. „Om op keten te schalen naar miljarden mensen, zullen nieuwe technologieën nodig zijn, evenals dramatisch grotere blokken“, zei hij. „Het is mogelijk dat Bitcoin alleen schaalbaar is om in de toekomst aan de behoeften van de massa te voldoen,“ merkte hij op en voegde eraan toe, „de tijd zal het leren“.

Abra’s app gebruikt de blokketen van elk onderdeel…

Met meer dan 100 verschillende crypto’s op het platform, biedt Abra compatibiliteit voor meerdere blokkades. „De digitale middelen die vandaag de dag in Abra’s systeem worden bewaard, zijn 100% native“, legt Barhydt uit. „Ze gebruiken welk platform dan ook, elk individueel digitaal product is gebouwd op een honderdtal digitale activa die onze Abra-app ondersteunt,“ voegde hij eraan toe, waarbij hij opmerkte dat er sprake is van de aanwezigheid van een derde partij voor de bewaring van activa, gecoördineerd in combinatie met de app.

Doorgaan, na een $5 miljoen investering van de Stichting van de Ontwikkeling van de Sterren, of SDF, in Mei 2020, Abra heeft nu zijn gezichten bij het aanbieden van ook conventionele bankwezeneigenschappen die op de blokketen van de Sterren worden geconstrueerd, verklaarde Barhydt.

Dieser Eintrag wurde in Bitcoin veröffentlicht.